Impressed Pro Marine Conditiescore systeem

De aanschaf van een boot betekent vaak de vervulling van een langgekoesterde wens voor u als nieuwe eigenaar. Of u een nieuwe boot of een oudere boot aanschaft, het is van groot belang om de boot op te nemen in een onderhoudsprogramma. Uw boot is onderhevig aan vele typen verontreinigingen die allen zorgen voor een significante degradatie van de ondergrond. Om uw boot in de juiste technische en esthetische staat te behouden is het van belang de juiste keuzes te maken in de manier waarop u de verschillende ondergronden op uw boot onderhoudt. Het Impressed Pro® Marine Conditiescore Systeem biedt houvast in het bepalen van de meest geschikte onderhoudsmethodiek.

Het Impressed Pro Marine Conditiescore Systeem bestaat uit een unieke formule waarbij de som van 8 variabelen de uiteindelijke technische staat van uw boot bepaalt. Deze zogeheten “quick scan” bepaalt uiteindelijk in welke conditiescore de ondergrond valt. Met deze uitkomst kunt u aan de hand van het Impressed Pro® Marine Conditiescore Systeem bepalen hoe u de ondergrond middels een 0-beurt kunt reinigen en beschermen en vervolgens middels een onderhoudsprogramma ook kunt consolideren in deze conditiescore.

Nooit meer met de handen in het haar staan voor een schap met producten maar middels een duidelijke en simpele quick scan zorgen voor een tailormade onderhoudsprogramma voor uw boot! Dit alles met als doel de uptime van uw boot te verhogen en de downtime te minimaliseren. Op deze manier geniet u optimaal van uw boot en kunt u blijvende herinneringen maken!

1

Type ondergrond

(GRP/Polyester, Composiet, Staal, Aluminium, PVC etc.)

2

Vervuilingsgraad

Mate van de aanwezige vervuiling op de ondergrond.

3

Vuilbelasting

Vuilbelasting bepalen a.d.h.v. omgevingsfactoren en klimaat

4

Verkrijting of verwering

Bepalen van de mate van de verkrijting of verwering.

5

Beschadigingen

Mate van de beschadigingen en de rest van de beschadigingen.

6

Ouderdom

In welk stadium van de economische levensduurcyclus bevindt de ondergrond zich.

7

Onderhoudshistorie

In hoeverre heeft er onderhoud plaatsgevonden en in welke mate van intensiteit.

8

Beleving / Uitstraling / Esthetica

In hoevere speelt dit van belang voor onze opdrachtgever.

Verhoog de uptime van uw jacht!

1

Conditiescore 1

score 0 t/m 0

Reinigen

Periodiek onderhoud

2

Conditiescore 2

score 0 t/m 0

Periodiek onderhoud

4

Conditiescore 4

score 0 t/m 0

Periodiek onderhoud

5

Conditiescore 5

score 0 t/m 0

Periodiek onderhoud