IMPRESSED PRO MARINE

Cleaning Care Products International B.V. (hierna CCPI) introduceert met gepaste trots, een geheel nieuwe, innovatieve en exclusieve lijn vol hoogwaardige oplossingen gericht op de maritieme sector en pleziervaart. De Impressed Pro Marine lijn is specifiek ontwikkeld voor het gebruik op en rondom jachten. Voor de cruisesector is een exclusieve distributieovereenkomst afgesloten met Hatecke Service GmbH.

De Impressed Pro Marine lijn bestaat uit unieke hoogwaardige oplossingen welke geproduceerd worden onder de strengste kwaliteitseisen en met de meest innovatieve groene grondstoffen. Dat betekent dat milieuaspecten en -effecten bewust zijn afgewogen en geborgd.

Hull & Deck Cleaner pro

Impressed Pro Marine Conditiescore systeem

De aanschaf van een jacht betekent vaak de vervulling van een langgekoesterde wens voor u als nieuwe eigenaar. Of u een nieuw jacht of een ouder jacht aanschaft, het is van groot belang om uw jacht op te nemen in een onderhoudsprogramma. Het Impressed Pro® Marine Conditiescore Systeem biedt houvast in het bepalen van de meest geschikte onderhoudsmethodiek.

Lees meer

Nieuws

Hatecke Service exclusively worldwide distributor of Impressed Pro Marine line for the marine market.

Hatecke Service GmbH (hereinafter Hatecke) has entered into a distribution agreement with Cleaning Care Products International B.V. (hereinafter CCPI) for the global distribution of the Impressed P...

Lees meer »

Alpha Marine Pro met Impressed Pro Marine aanwezig op de 42e Rendez-Vous Amicale Grand Banks West Europa!

Dit weekend vond voor de 42e (!) keer het jaarlijkse Rendez-Vous evenement plaats georganiseerd door Amicale Grand Banks Yachts West Europa.

Lees meer »

Hatecke Service exclusief wereldwijd distributeur Impressed Pro Marine lijn Cruise Sector

Hatecke Service is exclusief wereldwijd distributeur van de Impressed Pro Marine lijn voor de cruise markt. De Impressed Pro Marine lijn bestaat uit unieke en hoogwaardige oplossingen ontwikkeld voor toepassing op vrijwel alle voorkomende ondergronden in de maritieme sector. Hatecke Service zal wereldwijd optreden als exclusief distributeur voor de gehele sector. Daarnaast zal Hatecke Service ook de Impressed Pro Marine lijn toepassen voor het periodiek onderhouden van hun eigen reddingsboten. CCPI zal nauw betrokken blijven en Hatecke ondersteuning bieden.

Lees meer »

Unieke samenwerking

De expertise van CCPI op het gebied van oppervlaktebehandelingen en het enthousiasme van onze dealers maakt de samenwerking uniek. De Impressed Pro Marine lijn zal exclusief verkrijgbaar zijn via de geselecteerde dealers. CCPI zal nauw betrokken blijven bij het proces door o.a. het aanbieden van uitgebreide (praktijk) cursussen en het opstellen van de tailormade adviezen en onderhoudsprogramma’s.

In de praktijk zal de samenwerking tussen CCPI en de geselecteerde dealers resulteren in een no-nonsens aanpak met een typische handen-uit-de-mouwen mentaliteit. De oplossingen, adviezen en onderhoudsprogramma’s zullen een realistisch en goed onderbouwd verhaal weergeven waarmee booteigenaren een volgende stap kunnen zetten!

CCPI

Impressed pro Stamp

@impressedpro